freefantasy meerder types
Music Enterprise

freefantasy meerder types


 

 

 

een aantal voorbeelden..

1. De vrolijkste burgemeester van Nederland. Mag op uw feest, receptie of bijeenkomst niet ontbreken. Indien gewenst kan hij een komische speech op maat maken en houden. Iemand kan door hem op een vrolijke manier in het zonnetje worden gezet. Verder mengt hij zich tussen de gasten en drinkt een “glaasje” mee. 

 

2. Typetje Johnny huren

Blingbling uit Amsterdam. Dat hoor je al na twee woorden. Praatjes voor tien. Grote mond, klein hartje. Heeft overal een antwoord op. Heeft ook overal verstand van, of in ieder geval een mening over. Komt altijd onverwachts op een feestje, receptie of bijeenkomst binnenlopen en maakt dan met iedereen een praatje. Johnny geeft je al snel het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Hij is een gevoelsmens. “Ik ken mense goed peile”, zegt hij zelf

3. Brigadier Bob. De Blijf Optimistisch Brigadier

Brigadier Bob is handhaver van vrolijkheid. Oplettend en optimistisch. Rijdt vrolijk rond op zijn electrisch scootertje en heeft voor iedereen een vriendelijk woord. Is geïnteresseerd in mensen. Reageert op alles wat beweegt.

4. Daar staat ie dan voor uw neus op uw feest, tuinfeest, barbeque, receptie of evenement: Karel, de smoezelige kok. Hij staat bij het buffet of loopt met hapjes rond. Restjes mag hij graag gebruiken. Hij is een eendags-kok: langer dan eén dag willen ze hem nooit hebben. Voor mensen met een sterke maag.

5. Pizzakoerier

Luigi rijdt rond op zijn scootertje met een stapel pizza’s van gisteren. Wie wil er een pizza? Hij neemt ook de bestellingen vast op voor de pizza’s die hij dan morgen zal bezorgen.

6. Peter Plant

Als wandelende tak is zijn bereik groot: alle binnen- en buitenevenementen. Feesten, party’s, markten, straattheater, festivals en evenementen behoren tot zijn werkterrein. Peter is plant-vriendelijk.

Prijs: vanaf € 795