MOOOD Indigo
Music Enterprise

MOOOD Indigo


MOOOD-Indigo is ontstaan in de zomer van 2018, inmiddels heeft het trio een zeer eigentijds, subtiel en intiem repertoire gekozen met een mix van bekende oudere en nieuwere Jazz en Pop muziek. 

Pieter van Santen studeerde piano op het conservatorium bij Henk Meutgeert en Rob Van Kreeveld. Hij werkte 7 jaar als pianist en acteur bij cabaretgroep Crème Fraiche.
Componeerde muziek voor the White Cowboy en Booby’s body(VPRO televisie). Bracht 2 cd’s uit onder de naam Van Santen Zingt Zelf en Van Santen Zingt Zelf Zalige Kerstsongs.

Ludo Deckers speelde in diverse bands, the Ted Easton Hot Shots en The Harbour Jazz Band. In 2001 richtte hij zijn eigen 10-mans Jazzband, The Fabulous Orchestra op.

Manon Dijkstra begon 25 jaar geleden als zangeres bij The Straight Life Big Band olv Victor Borkent en vervolgens ontwikkelde zij zich meer als Jazz zangeres bij haar Jazz band, The Vintage 5. Door coaching van QeauxQeaux Jones en Marjorie Barnes, heeft zij een eigen stijl van performen met een elegant en zwoel stemgeluid.

MOOOD Indigo, staat garant voor een heerlijke middag of avond waarbij ook plezier en humor hoog in het vaandel staan.

https://www.google.com/search?q=Mooodindigo&rlz=1C5CHFA_en&oq=Mooodindigo&aqs=chrome..69i57j0i13i512.6620j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:32e5e3b5,vid:nD-Kp4Y-q1M

Prijs: op aanvraag