Leon van der Meer
Music Enterprise

Leon van der Meer


Mijn naam is Leon van der Meer, zanger en gitarist.

 

Al vele jaren verzorg ik goede live muziek voor elke gelegenheid. Van diner of receptie tot feest, festival en nog veel meer.

Mijn optredens zijn semi-akoestisch en draadloos. Zo ben ik versterkt en kan ik me vrij bewegen door het publiek, met een volume dat past bij de gelegenheid.

Kortom, er wordt voor gezorgd dat iedereen het naar zijn zin heeft.

 

Of ik nu optreed op de voorgrond als entertainer of op de achtergrond voor uw receptie, ik voel me overal als een vis in het water en weet altijd de juiste snaar te raken.

John Denver is altijd mijn grote voorbeeld geweest. Ik heb me in de afgelopen jaren ontwikkeld als goede vertolker van de nummers van deze fantastische artiest. Vele nummers van John Denver passeren de revue op zowel zes als twaalfsnarige gitaar.

 

Verder kan ik u ook laten genieten van de muziek van onder andere: Simon & Garfunkel, James Taylor en Jim Croce. Ook heb ik een uitgebreid Country & Western repertoire.

 

Bent u op zoek naar een zanger gitarist voor bijvoorbeeld een bruiloft, tuinfeest, verjaardag, personeelsfeest of themafeest? U bent mij aan het goede adres!

http://www.youtube.com/watch?v=RspXsuZCRJs

Prijs: op aanvraag