Streetbeats feestband
Music Enterprise

Streetbeats feestband


Coverband StreetBeats speelt op vrijdag- of zaterdagavond of op weekenddagen overdag. Mocht het om een optreden op een andere dag gaan informeer dan gerust even naar de mogelijkheden. Als de datum van het optreden bekend is kunt u eventueel een optie nemen op uw datum. Het is raadzaam om ons hiervan via het contactformulierop de hoogte te brengen. Het kan zijn dat er op die datum een optie is genomen die op een later tijdstip wordt afgezegd. U kunt dan bijv. een tweede optie plaatsen. Het nemen van een optie is uiteraard geheel vrijblijvend en de optie blijft geldig tot 1 week na een bezoek aan onze kijkavond of een optreden.

 

DE KIJK- EN LUISTERMOGELIJKHEDEN:

Wilt u komen kijken en luisteren naar StreetBeats dan nodigen we u graag uit voor een bezoek aan een kijkavond in onze oefenstudio in Aalsmeer. Op deze avond krijgt u gedurende ca. 45 minuten een impressie van de band StreetBeats en is er na afloop volop gelegenheid nader kennis te maken met de bandleden. Het grote voordeel van een bezoek aan de kijkavond is dat wij als band de tijd hebben om uw individuele wensen en plannen te bespreken zodat uw feest straks helemaal naar wens verloopt.

 

 

DE BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:

Een avondvullend optreden van StreetBeats bestaat uit 3 of 4 sets. Het opbouwen inclusief de soundcheck duurt ongeveer 1,5 uur voorafgaande aan het optreden.

Hieronder een aantal keuzemogelijkheden:
3 sets van ca. 45 minuten met 2 pauzes van ca. 15 minuten.
3 sets van ca. 60 minuten met 2 pauzes van ca. 20 minuten (avondvullend).
4 sets van ca. 45 minuten met 3 pauzes van ca. 15 minuten (avondvullend).

Uiteraard is het mogelijk hierover in overleg andere afspraken met ons te maken.

 

DE VOORWAARDEN:

Wij zorgen voor de geluidsinstallatie, de lichtshow en de pauzemuziek. Bij een keuze voor StreetBeats is de complete muzikale omlijsting van je feest in ervaren handen.

Algemeen:

De aanwezigheid van een (afsluitbare) kleedruimte wordt op prijs gesteld.
Een (podium)ruimte van ca. 6 x 3 meter (bij twijfel of kleiner even overleggen).
Een stroomvoorziening bestaande uit 2 aparte groepen van 230 Volt/16A.
Een verzorgde maaltijd en consumpties gedurende de avond
Voor bedrijven, instanties, e.d. wordt gewerkt met een uitkoopsom.

 

 

Prijs: op aanvraag