Goochelaar Jordi
Music Enterprise

Goochelaar JordiGoochelaar Jordi Jansen is met meer dan 20 jaar ervaring een zekere keuze voor het entertainment op uw zakelijke evenement of uw privé feest.

Prijswinnend goochelaar Jordi is te boeken voor zowel kleine acts tijdens een receptie tot een volledige presentatie op een podium.

Goochelen is een unieke manier om de aandacht op iets te vestigen. Graag denkt Jordi met u mee om zijn acts zo in te passen dat u de grootste mogelijke impact creëert voor uw gasten.

De show zit vol interactie tussen deze vingervlugge goochelkampioen en zijn publiek, zodat uw gasten op een unieke manier bij de show betrokken worden.

Entertainment als doel met goochelen als middel.

Biografie

Met meer dan 20 jaar ervaring verbaast goochelaar Jordi Jansen steeds weer elk publiek op een zakelijk evenement of privé feest. Op 9-jarige leeftijd raakte Jordi al in de ban van het goochelen. In zijn enthousiasme las hij eerst alle goochelboeken uit de bibliotheek en werd vervolgens gecoached als leerling van Joop Eiland. Jordi volgt nu zijn passie en kinderdroom en timmert aan de weg als goochelaar.
Jordi is nu werkzaam als professioneel magisch entertainer, naast zijn carrière als Radiodiagnostisch Laborant in het ziekenhuis.

Op 11-jarige leeftijd had Jordi zijn eerste optreden: voor honderden leeftijdgenoten tijdens een voorleeswedstrijd. Vanaf die tijd heeft hij vele optredens verzorgt, waaronder personeelsfeesten door heel Nederland.

Bij de eerste goochelwedstrijd waaraan Jordi deelnam, won hij direct de aanmoedigingsprijs. Joop Eiland organiseerde hierna Jordi’s eerste internationale show, voor de Hollandse Club in Amerika.

Niet alleen het publiek is onder de indruk van Jordi’s indrukwekkende trucs en spontane opmerkingen, ook collega goochelaars erkennen zijn professionaliteit en beloonden hem met de Publieksprijs op het Martin Tonelly goochelcongres.

Na meer dan 20 jaar goochelen, is Jordi nu niet alleen een ervaren artiest. Maar er is meer! Hij runt ook een bedrijf dat de mogelijkheden van kaarttrucs voor collega goochelaars promoot en beginnende goochelaars enthousiasmeert.

Prijs: op aanvraag