Nes 'n Jazz
Music Enterprise

Nes 'n Jazz


Nes ‘n Jazz is een frisse, vernieuwende jazzband die inmiddels alweer ruim een jaar actief is en op diverse podia heeft gestaan in Nederland. Een van de hoogtepunten was het avondvullende programma in het Sju Jazzpodium en de deelname aan de semifinale van de Zomerterras jazzconcoursen waar de vakjury Nes ‘n Jazz een ‘band met een eigen gezicht’ noemde, mede door haar ‘goede en doordachte’ arrangementen.

De eigenzinnige, karakteristieke sound van Nes ’n Jazz komt onder andere door de samenstelling van haar repertoire. Wat zorgt ervoor dat een liedje je kippenvel bezorgt of je doet terugdenken aan een momentopname van vroeger? Nes ’n Jazz zoekt naar juist die liedjes die een gevoel bij je los maken en geeft deze nummers een eigen gezicht door ze met veel aandacht te arrangeren en te bewerken. Zo is een avond met Nes ’n Jazz een geheel nieuwe luisterervaring waarbij de vlaag van herkenning en herinnering vaak om de hoek komt kijken.
Ze put voor inspiratie uit veel verschillende hoeken waaronder o.a. Singer-songwriter, Jazz, Pop, Brazil en Soul. Ook brengt de band liedjes geschreven door eigen hand. Door de kleine bezetting van Nes ‘n Jazz komt de kern van hun liedjes extra goed naar voren.

De muzikanten van Nes ’n Jazz leerden elkaar kennen op het conservatorium in Utrecht. De band bestaat uit Agnes ‘Nes’ Loonstra (zang), Frank Wolff (gitaar), Robin de Zeeuw (contrabas) en Ferdi Schaap (drums).

Nes 'n Jazz speelt standaard 3 sets per optreden van 45 minuten en komt met hun eigen versterking en instrumenten. Door hun brede repertoire is Nes 'n Jazz breed inzetbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld aan Nes ‘n Jazz denken als u een band zoekt met avondvullende sets voor een muziekpodium maar wij zullen ook niet misstaan als muziekact op uw bruiloft, feest of partij zowel als luisterprogramma dan als achtergrondmuziek. Wij kunnen ons speelvolume en repertoire aanpassen aan uw wensen.

Aantal sets 3 X 45 minuten

Prijs: op aanvraag