Hitz Voor Kidz On Tour


Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar biedt Hitz 
voor Kidz on Tour!  op een uitbundige manier non-stop dolle pret.
Met een interactief programma van muziek, entertainment en spelletjes. 

Vrijwel onafgebroken draait feestdeejay Ricardo alle Hitz voor Kidz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt uw publiek bij al zijn gekkigheid.
In een kleurrijk achtergrond de cor in truss systeem, knipperen de felgekleurde discolampen op de beat! En wordt de volumeknop door het professionele geluidsbedrijf op elke gewenst nivea u gedraaid. 


Doordat alles lekker vlot, flitsend en op een persoonlijke manier verloopt raken de kids snel vertrouwd met de vrolijke deejay. Alle dansjes die de kinderen kennen van het kinderdagverblijf of op school hebben geleerd komen voorbij. Groot of klein iedereen doet gezellig mee met; “Hoofd, schouders knie en teen” of de “Tsjoe Tsjoe Wa”.
 

De ervaren deejay draait alle verzoekplaatjes uit de Kids Top 20. En bouwt de spanning vanaf het podium hoog op, als er vette prijzen te winnen zijn met het  ìMega 4 op ’n rij spel

Hitz voor Kidz on Tour is uitstekend binnen of buiten in te zetten voor kinderfeestjes, schoolfeesten, buurt feesten, (sport)verenigingen, bedrijfsfeesten, maar zeker ook tijdens openbare evenementen zoals winkelcentra, dorpsfeesten, campings , bungalowparken, braderieën of als opwarmshow voor de komst van Sinterklaas. 


Wij staan garant voor een fantastisch kinderfeest. 

 

 

 

 

 

 

Prijs: op aanvraag

Zoek uw artiest

Trefwoord:
Datum:
Soort:
Prijscategorie: